Born to Run. Memòries.

Born to Run. Memòries.

Bruce Springsteen

«Escriure sobre un mateix és un repte prou engrescador… però per a un projecte com aquest cal que l’escriptor faci una promesa: mostrar-se al lector sense embuts. En aquestes pàgines he intentat fer-ho.»

Tot va començar el 2009, en concloure l’actuació de Bruce Springsteen i la E Street Band a la mitja part de la Super Bowl. Va ser tan estimulant que en Bruce es va decidir a escriure sobre el que havia experimentat i així, sense saber ben bé què en sortiria de tot plegat i amb força discreció, posà fil a l’agulla i va anar filant-se aquesta monumental autobiografia. Ens descriu com va ser la seva infantesa a Freehold, Nova Jersey; una colpidora barreja de foscor, perill i poesia que va anar conformant l’imaginari de les seves cançons, tot conduint-nos al moment que ell defineix com el seu «Big Bang» particular: la primera vegada que va veure l’Elvis Presley al programa televisiu d’Ed Sullivan. També, amb sinceritat i humor, ens relata la seva lluita per convertir-se en músic, els seus inicis com a líder d’una banda, la formació de la E Street Band i tot el que s’amaga darrera la cançó «Born to Run», el seu himne personal.

Aquest serà un llibre revelador per a tothom que conegui i gaudeixi d’en Bruce Springsteen; però és molt més que unes memòries d’una rock star llegendària. És un llibre per a treballadors i somiadors, per a pares i fills, per a amants i solitaris, per a artistes, monstres i per a qualsevol persona que encara no hagi descobert el riu sagrat del Rock & Roll, escrit amb el lirisme d’un compositor singular i la saviesa d’un home que ha reflexionat sobre les seves experiències.

¿Por qué lo publicamos?

Aquestes són les memòries d’un autèntic mite del rock que provoca simpaties globals pel seu compromís i la seva trajectòria.

Malpaso publica la edició d’aquest llibre en català.

ISBN 978-84-16665-38-9
608 páginas, Tapa dura, 14x21 cm
Traducido por Miquel Izquierdo
Bruce Springsteen - (Long Branch, Nova Jersey, 1949) és un dels músics i compositors de rock més importants de tots el temps. Un dels grans noms del Hall of Fame del Rock and Roll, i també del Hall of Fame dels cantautors. Ha guanyat 20 premis Grammy, un Oscar i el Premi del Kennedy Center. A més, el planeta 23990, descobert el 4 de setembre de 1999, va rebre el nom de Bruce Springsteen en honor seu. Viu a Nova Jersey amb la seva familia.
Otros libros que andan por aquí: