La jugada de la meva vida

La jugada de la meva vida

Andrés Iniesta

En el pròleg de La jugada de la meva vida, el mateix Andrés Iniesta explica a la perfecció quines són les seves intencions amb aquest llibre: «Si busques el meu nom a Google potser creguis que pots esbrinar tot allò que és essencial sobre mi, tu i milers de persones. Allà, al cap i a la fi, trobaràs un esbós de la meva vida instantàniament. Però no ho sabràs tot, ni molt menys. Hi ha fets que no han transcendit, episodis que m’agradaria contextualitzar, experiències que em cal posar en ordre… Més que una necessitat, és una il·lusió: veure la meva veritable historia reflectida en un llibre, en una biografia. Jo també penso que s’ha de tenir (com a mínim) un fill, plantar un arbre i escriure un llibre. Doncs bé, tinc dos fills meravellosos i el record de l’arbre del camp de Fuentealbilla on jugàvem al futbol m’ha acompanyat sempre. Ara arriba el llibre. El seu títol és La jugada de la meva vida

Andrés Iniesta començà a prendre notes sobre les seves reflexions i experiències el 12 de maig de 2012 i, sense fixar-se terminis, va seguir treballant fins que va buscar la col·laboració de dos excel·lents periodistes, Marcos López i Ramon Besa, perquè s’ocupessin d’articular tot el text, de donar-li forma i de convertir-lo en el reflex d’allò que Iniesta pretenia.

Per què ho publiquem?

Aquest és un llibre sincer i transparent, on un futbolista extraordinari es mostra tal com és.

«Els Iniesta-Luján som gent tenaç i austera, treballadors. Al cap i a la fi, l’esport és com la vida. Es tracta de no rendir-se mai, de demostrar cada dia que pot aconseguir allò que volies, de ser fidel als teus principis.»

ISBN 978-84-16665-39-6
304 pàgines, Tapa dura, 14x21 cm
Andrés Iniesta - (Fuentealbilla, 1984) és un dels futbolistes més destacats de la seva generació. Amb el seu club de tota la vida, el Futbol Club Barcelona, ha aconseguit 24 títols –lligues, copes, copes d’Europa, supercopes i campionats del món de clubs− i amb la selecció espanyola dos campionats d’Europa (2008 y 2012) i una copa del món (2010). Les seves intervencions decisives en els partits més transcendentals, així com la seva actitud dintre i fora del camp, la d’algú tranquil, educat, discret i curós de la seva intimitat, l’han convertit en objecte d’admiració de milions de persones de tot el món.